Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Лесняк Н.В.

Розглянувши звернення гр. Лесняк Надії Василівни, керуючись ст.12, 32, 79-1, 107, 116, 118, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», Постанову Верховної Ради України від 17.07.2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», висновки постійних комісії міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити гр. Лесняк Надії Василівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,5475 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

2. Передати гр. Лесняк Надії Василівні (рнокпп) безоплатно у власність земельну ділянку площею 2,5475 га (кад. номер 6122689500:01:001:2049) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.

3. Зобов’язати гр. Лесняк Надію Василівну:

3.1 Здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.

3.2. Дотримуватись правил експлуатації інженерних комунікацій, забезпечувати доступ до мереж при проведенні ремонтних робіт, не чинити перешкод в прокладанні нових комунікацій.

3.3. Проводити роботи по прибиранню і благоустрою наданої території та території від зовнішніх меж земельної ділянки до середини проїжджої частини доріг і проїздів.

3.4. Використовувати земельну ділянку за її цільовим призначенням, суворо дотримуватись вимог Земельного кодексу України, сервітутів та обмежень, зазначених у технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології.