Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Микулинецька (гр.Гевчук А.В. та інші)

Розглянувши звернення громадян м.Тернополя, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 18.12.2014р. №6/54/19 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок», Генеральним планом м.Тернополя, висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл громадянам м.Тернополя на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність площею до 0,0600га, за рахунок земель не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька, згідно з додатком (додається).

2. Зобов’язати громадян м.Тернополя, зазначених у додатку даного рішення, в шестимісячний термін подати на затвердження проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок.