Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 05.01.2011 №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 05.01.2011 №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»:

1.1. Внести зміни в Положення про відділ обліку та фінансового забезпечення та викласти Положення в новій редакції, згідно з додатком 1  (додається);

1.2.  Внести зміни в Положення про управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради та викласти Положення в новій редакції, згідно з додатком 2  (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, регламенту та депутатської діяльності.