Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с.Іванківці Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Калужному С.І.

Розглянувши звернення гр.Калужного Степана Івановича, керуючись ст.12, 33, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Калужному Степану Івановичу (рнокпп ____) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2000га безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Іванківці Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади (в межах населеного пункту).
2. Зобов’язати гр. Калужного Степана Івановича в шестимісячний термін подати на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).