Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою провулок Микулинецький,2 ОСББ «Вашар»

Розглянувши звернення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вашар», керуючись ст.12,42,92,122,123,186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Генеральним планом м. Тернополя, враховуючи висновок постійної комісії з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Вашар» (код ЄДРПОУ 42600370) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,4320га для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою провулок Микулинецький,2 з правом передачі земельної ділянки у постійне користування.
2. Зобов’язати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вашар» в шестимісячний термін подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, на розгляд міської ради.