Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Енергетична,_ гр.Чернолевій Г.З.

Розглянувши звернення гр.Чернолевої Галини Зіновіївни, керуючись ст.12, 40, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл гр.Чернолевій Галині Зіновіївні (рнокпп __) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,0045га в оренду терміном на п’ять років для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Енергетична,_.

2. Зобов’язати гр.Чернолеву Галину Зіновіївну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).