Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Відродження,_ с.Іванківці (в межах населеного пункту) Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Ступці М.М.

Розглянувши звернення гр.Ступки Марії Михайлівни, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи рішення міської ради від 14.11.2018р. №7/п29/1 «Про добровільне приєднання до Тернопільської міської територіальної громади», висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр. Ступці Марії Михайлівні (рнокпп _) на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0900га безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул. Відродження,_ с.Іванківці (в межах населеного пункту) Зборівського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади.
2. Зобов’язати гр. Ступку Марію Михайлівну в шестимісячний термін подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).