Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька гр.Перуну С.Я.

Розглянувши звернення гр.Перуна Сергія Ярославовича, керуючись ст.12, 40, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 28.10.2014р. №6/52/188 «Про визначення земельного масиву під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції», від 28.11.2014р. №6/53/157 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (другий етап) під відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам-військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції» та від 18.12.2014р. №6/54/19 «Про визначення земельного масиву в районі вулиці Микулинецької (третій етап) під відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Тернополя тернополянам, які мають першочергове право на відведення земельних ділянок», Генеральним планом м.Тернополя, висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Перуну Сергію Ярославовичу (рнокпп _) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність площею до 0,0600га, за рахунок земель, не наданих у користування та не переданих у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Микулинецька.
2. Зобов'язати гр.Перуна Сергія Ярославовича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.