Про створення комунального закладу

З метою удосконалення роботи щодо розвитку футболу у Тернопільській міській територіальній громаді, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Створити комунальний заклад Тернопільської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія «Тернопіль».
2. Затвердити статут комунального закладу Тернопільської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія «Тернопіль» (додається).
3. Змінити найменування комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» (Код ЄДРПОУ: 25781033) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту».
4. Внести зміни до статуту комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з інших ігрових видів спорту», та викласти його в новій редакції (додається).
5. Враховуючи п.1 даного рішення закрити відділення футболу комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з інших ігрових видів спорту».
6. Управлінню розвитку спорту та фізичної культури до 01.03.2020 р. розробити Стратегію розвитку футболу у Тернопільській міській територіальній громаді на 2020-2022 роки та подати на затвердження виконавчого комітету міської ради.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.