Громада успіху 2022

Вінницька ІТ-Академія оголошує конкурс для територіальних Громад по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням – Громада успіху. 

Основна мета даного проекту – створити для дітей, молоді та й усіх жителів сіл, селищ, містечок, невеликих міст можливості доступу до якісної ІТ-освіти і, що особливо важливо, із гарантованим працевлаштуванням

Цьогорічний конкурсний відбір серед ТГ з усієї України триватиме з 1 березня по 1 травня. В результаті якого будуть обрані нові громади, і матимуть можливість створити ІТ-осередок з гарантованим працевлаштуванням, за напрямками Програмування, Автоматизоване тестування, Ручне тестування, Веб-дизайн, Проєктний менеджмент та Школа Хакерів (для дітей від 6 до 16 років).

Тож, запрошуємо усі територіальні Громади, які хочуть розвинути свою молодь та своє місто/містечко, село/селище, створити сприятливі умови для розвитку дітей та молоді, прийняти участь у конкурсі по створенню осередків ІТ-освіти із гарантованим працевлаштуванням – Громада успіху.

Участь громад – безкоштовна, лише потрібно заповнити анкету.

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://www.prostir.ua/?grants=hromada-uspihu-2022