Грантовий конкурс для нестоличних міст

EU4Culture оголошує перший конкурс заявок на тему: «Підтримка міст регіону Східного партнерства у підготовці Стратегій розвитку культури». Конкурс заявок має на меті допомогти містам у п’яти країнах Східного партнерства – Азербайджані, Вірменії, Грузії, Республіці Молдова та Україні – розробити та реалізувати Стратегію розвитку культури.

Першим кроком у процесі стане відбір п’яти міст у кожній з країн, які далі змагатимуться за фінансову підтримку розробки своєї Стратегії розвитку культури.

Хто може подаватися?

Нестоличні міста з п’яти країн регіону Східного партнерства, тобто Азербайджану, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова та України, можуть брати участь у даному конкурсі заявок. Будь ласка, дізнавайтеся більше про умови участі в інструкції для заявників:

Фази подачі заявки та доступне фінансування

  • Конкурс заявок (Концептуальна записка) – міста, що відповідають критеріям участі, надають концептуальну записку з описом свого міста.
  • Конкурс заявок (Повна заявка) – з кожної країни обрано до п’яти міст, що подали концептуальну записку. Обрані заявники отримають до 1000 євро для підготовки своєї заявки.
  • Розробка Стратегії розвитку культури – для підготовки Стратегії розвитку культури з кожної країни буде запрошено до трьох міст, які подали повну заявку. Обрані міста отримають грант у розмірі до 30 000 євро на створення своєї Стратегії.
  • Реалізація – з кожної країні буде обрано одне місто, яке отримає грант у розмірі до 300 000 євро для реалізації своєї Стратегії розвитку культури.

Як подати заявку?

Ми запрошуємо заявників зареєструватися та подати свої пропозиції через офіційний портал Goethe-Institute: Платформа Goethe-Institute для подання заявок (GAP)

Наразі для першого етапу необхідно подати тільки концептуальну записку. Заявку можна заповнити англійською або українською.

За детальнішою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Дар’ї Москалевич, проєктної координаторки в Україні: Daria.Moskalevych@goethe.de.

Кінцевий термін подання концептуальних записок 30 червня 2021 р.

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://www.prostir.ua/?grants=hrantovyj-konkurs-dlya-nestolychnyh-mist