День Європейської співпраці 2020 – стартувала Транскордонна освітня кампанія для шкіл!

Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 запрошує школи з території Програми взяти участь у Транскордонній освітній кампанії у рамках Дня європейської співпраці 2020. Девіз цьогорічної освітньої кампанії – «TOGETHER TO GREEN TOMORROW!».

24 відібраних команд з Польщі, Білорусі та України (по 8 команд від кожної країни) буде запрошено зустрітися у Фіналі, що відбудеться 17-20 вересня 2020 року у Бресті (Білорусь). Під час ігор, майстер-класів та інших видів діяльності учасники з трьох країн працюватимуть у змішаних транскордонних командах. Підлітки матимуть можливість продемонструвати свою креативність, знання та навички, а також завести нових друзів і одержати безцінний досвід спільної роботи задля збереження нашої спільної транскордонної природної спадщини. Молодь з прикордонних регіонів трьох сусідніх країн матиме нагоду спільно працювати над формуванням вмінь та навичок необхідних для екологічного способу життя та нашого «зеленого» майбутнього. Організатори кампанії забезпечують 24 вибраним командам витрати, пов’язані з участю у Фіналі, в тому числі транспорт, проживання та харчування.

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ

Команди з 4-х учнів від шкіл (в тому числі загальноосвітніх шкіл, художніх і музичних шкіл). Вік учнів – 12-16 років (не випускні класи). Команду повинен супроводжувати вчитель (керівник команди). Кожна школа може подати лише одну заявку.

Заявку слід надсилати на адресу Представництва Програми у Львові:

Представництво Програми транскордонного співробітництва

Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 у Львові

вул. Тиктора, 5, Львів, Україна

e-mail: lviv@pbu2020.eu

Кінцевий термін подання заявок (паперової та електронної) – 8 травня 2020 року (враховується дата надходження документів у відповідне Представництво). Електронна версія заявки повинна бути надіслана на електронну пошту Представництва Програми до 14:00 (за місцевим часом) 8 травня 2020 року.

Заявки, подані пізніше зазначеної дати, не розглядатимуться.

Детальну інформацію щодо змагань і форму заявки можна знайти за посиланням: https://www.pbu2020.eu/ua/news/1440