«Україна – житниця майбутнього»

Місія національної програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» – поліпшення життя людей шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем.

Програма підтримує реалізацію проєктів за такими напрямами:

  • освітні програми;
  • програми зі сталого розвитку середовища громад.

Гранти для реалізації проєктів надаються громадським організаціям за результатами конкурсу пропозицій соціальних проєктів.

Максимальний розмір гранту – 200 000 грн.

Відбір пропозицій проєктів здійснюється у два етапи. На першому етапі громадські організації подають коротку інформацію про проєкт українською мовою. Організації, які пройдуть попередній відбір, подадуть на другий етап більш детальну інформацію про проєкт та організацію англійською та українською мовами.

З 10 до 23 лютого 2020 року (включно) програма «Україна – житниця майбутнього» приймає пропозиції соціальних проєктів на перший етап відбору сьомого грантового конкурсу. Планується, що остаточне рішення про отримувачів грантів поточного конкурсу оголосять влітку 2020 року.

Програма соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» була започаткована у 2013 році. З того часу переможцями стали 21 соціальний проєкт для громад 17 областей України.

У разі виникнення запитань звертайтеся за електронною адресою: dmytro.zhuravliov@bayer.com.

Детальна інформація про Конкурс за наступним посиланням: http://www.bayer.ua/development/reports/grain_basket_of_the_future/