Підтримка мікропроєктів від Посольства Німеччини в Україні

Мікропроекти – це заходи/проекти з коротким терміном реалізації (проект повинен бути реалізований до 15.10.2020), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення та на забезпечення довгострокового ефекту від проекту.

Заявку можуть подавати організації/установи/спілки/неурядові організації, які не спроможні самостійно профінансувати свій проект. Для цього необхідно використовувати лише наданий Посольством формуляр заявки, який має бути заповнений повністю (завантажити формуляр можна за посиланням).

Дедлайн – 21 лютого 2020 року.

Посольство підтримує організації/установи/спілки/неурядові організації у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може самостійно реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт власними силами, надання транспортних послуг чи приміщень, технічного нагляду або сервісних послуг). Можливе часткове фінансування третіми сторонами (приватними донорами, громадами, місцевими підприємцями).

Максимальна сума гранту становить 8 000 євро.

Заходи з надання підтримки окремим приватним особам, ОСББ, комерційним підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників не можливі. Так само неможливою є закупівля автомобілів.

Заявку з планом фінансування необхідно надіслати виключно поштою на адресу:

Посольство Німеччини в Україні Економічний відділ (wi-13)

вул. Богдана Хмельницького,

25 01901 Київ

У випадку виникнення запитань після ознайомлення із пам’яткою, надсилайте їх електронною поштою: wi-13@kiew.diplo.de, тел.: 044 281 11 66

Детальна інформація за наступним посиланням: https://kiew.diplo.de/ua-uk/themen/wirtschaft