Інформаційне повідомлення про передачу в оренду майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади – нежитлове приміщення КП «Тернопільський міський стадіон»

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про передачу в оренду майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади – нежитлове приміщення КП «Тернопільський міський стадіон»   площею 479,5 м.кв., а саме: 236,2  кв.м.- Північна трибуна, 243,3 кв.м. – Західна трибуна, що розташовані на першому та другому поверсі  за адресою: проспект Степана Бандери,15 у м. Тернополі, щодо якого Орендодавцем прийнято рішення про включення об’єктів до Переліку другого типу та передачу в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону.

Інформація про Орендодавця майна

Найменування: Виконавчий комітет Тернопільської міської ради.

Код за ЄДРПОУ: 04058344.

Юридична адреса: 46001, м. Тернопіль,  вул.Листопадова,5

Інформація про уповноважений орган Орендодавця по управлінню майном

Найменування: Управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради.

Код за ЄДРПОУ: 43459128

Юридична адреса: 46001, м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 1,

 1 поверх, каб.12

Електронна адреса:  sport5tmr@gmail.com

Телефон (0352) 25-29-67

Інформація про Балансоутримувача майна, уповноваженого органу  по укладенню договору оренди та  Організатора

Найменування: Комунальне підприємство «Тернопільський міський стадіон»

Код за ЄДРПОУ: 23590837

Керівник: Ігор ШУШКЕВИЧ

Юридична адреса: 46002, м. Тернопіль, пр. Ст. Бандери,15

Телефон: 0632205040

Електронна адреса:  stadionter@ukr.net

Інформація про об’єкт оренди

Тип переліку: Перелік другого типу.

Наявність рішення про включення обєкта до Переліку: Так

Тип/Вид об’єкта: Нерухоме майно.

Назва об’єкта: нежитлове приміщення  площею 479,5 м.кв., а саме: 236,2  кв.м.- Північна трибуна, 243,3 кв.м. – Західна трибуна, що розташовані на першому та другому поверсі

Місцезнаходження об’єкта: м. Тернопіль, пр. Ст. Бандери,15

Загальна площа об’єкта: 479,5 кв.м.

Корисна площа об’єкта:479,5 кв.м.

Ринкова вартість: 4372580,00 грн. без ПДВ

Характеристика об’єкта: Нежитлове приміщення розміщене на першому та другому поверсі нежитлової будівлі

Технічний стан об’єкта: Задовільний стан,  електропостачання, пожежна сигналізація, інтернет, каналізація, вентиляція і водопостачання

Дані про об’єкт: Фотографічне зображення; рішення орендодавця про включення об’єкта до Переліку другого типу; висновок про вартість майна; проект типового договору оренди додаються. (Типова форма договору оренди, затверджена рішенням Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади»).

Інформація про можливість передачі обєкта в суборенду: Заборонено.

Інформація про стан реєстрації права власності: Зареєстровано.

Інформація про наявність рішень про проведення інвестиційного договору або про включення обєкта до переліку майна, що підлягає приватизації: Рішення не приймались.

Інформація про умови оренди та передачі обєкта в оренду

Термін оренди: 5 років.

Цільове призначення: для здійснення навчально-тренувального процесу

Розмір орендної плати за базовий місяць(листопад): 4372,59 грн.з ПДВ

Строки подання заяв та документів: Протягом 20 робочих днів з дати оприлюднення інформаційного повідомлення в ЕТС про передачу об’єкта в оренду подають заяву та документи, суб’єкти, які згідно із статтею 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» мають право на оренду майна без проведення аукціону за зазначеним в інформаційному повідомленні цільовим призначенням.

Критерії оцінки Переможця

У разі надходження кількох заяв на оренду об’єкта від кількох потенційних орендарів, які будуть відповідати вимогам визначеним в інформаційному повідомленні, переможцем буде визначений, потенційний орендар,  який набере найбільшу кількість балів оцінювання згідно критеріїв визначених у додатку 5 Порядку затвердженого постановою КМУ від 03.06.2020 року №483.

У разі коли два або більше потенційних орендарів отримали рівну кількість балів, право на оренду та укладення договору оренди має той потенційний орендар, який подав заяву на оренду об’єкта раніше.

Додаткові умови оренди

1. Орендар за власні кошти виготовляє в комунальному підприємстві «Земельно – кадастрове бюро» довідку про грошову оцінку земельної ділянки, довідку – розрахунок місячного розміру плати за землю та самостійно сплачує плату за землю.

2. Орендар самостійно здійснює страхування об’єкта оренди на користь балансоутримувача.

3. Орендар повинен відповідати вимогам статті 4 Закону України «Про оренду державного та      комунального майна».

4. Суборенда комунального майна Тернопільської міської територіальної громади не дозволяється.

Час та місце ознайомлення з об’єктом

Ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником балансоутримувача годину огляду об’єкта згідно робочого графіка за телефоном: 0632205040,

з 1000 до 1600 (понеділок-п’ятниця).

Порядок подання заяви та документів

Потенційний орендар повинен відповідати вимогам до особи орендаря, визначеними статтею 4 Закону України «Про оренду державного та      комунального майна».

Для подання заяви та документів потенційний орендар реєструється на вибраному ним електронному майданчику, який підключений до електронної торгової системи ProZorro.Продажі, та через свій особистий кабінет подає:

1.Заяву про надання в оренду майна комунальної власності, вимоги до якої встановлюються адміністратором електронної торгової системи, в електронній формі та загружає файл паперової форми (згідно зразка, що додається до оголошення)

У заяві потенційний орендар зазначає бажаний строк оренди та надає згоду сплачувати орендну плату зазначену в інформаційному повідомленні і розмір якої визначений відповідно до Методики розрахунку орендної плати.

2.Завантажує електронні копії документів, перелік яких визначений п.113 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою КМУ від 03.06.2020 року №483 та наявні згідно з додатком 1 цього Порядку, в тому числі:

– витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб -підприємців та громадських формувань, завірений заявником;

– копії установчих документів, завірених заявником;

– копію документу про призначенння керівника юридичної особи (протокол  загальних зборів про вибори, рішення чи наказ про призначення), завірених заяником;

– копію свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ (за наявності);

– інформаційну довідку про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і причина його відсутності.

 Важливо!

* напис про засвідчення документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», найменуванням посади (для  юридичних осіб), особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, печатки (за наявності).

* повноваження потенційного орендаря чи їх представників повинні бути підтверджені довіреностями чи іншими документами відповідно до чинного законодавства.

Вимоги (зобов’язання) до потенційного орендаря

1.Потенційні орендарі подають орендодавцю/організатору оригінали документів чи належним чином завірені копії документів, протягом п’яти робочих днів з дня, наступного за днем закінчення строку на подання заяв на оренду об’єкта оренди, для підтвердження їх відповідності вимогам організатора, які були визначені в інформаційному повідомленні.

2.До укладення договору оренди або в день підписання такого договору оренди, сплатити на рахунок, зазначений в інформаційному повідомленні організатора, авансовий внесок у подвійному розмірі орендної плати (зараховується в рахунок орендної плати після укладення договору оренди).

3.Укласти та підписати договір оренди, акт приймання-передачі з організатором протягом 20 робочих днів з дати прийняття рішення Орендодавцем про надання в оренду об’єкта та укладення договору з потенційним орендарем.

4.Потенційний орендар, який відмовився від підписання договору оренди, позбавляється права на оренду того самого об’єкта.

Умови дискваліфікації потенційного орендаря

Дискваліфікація відбувається у таких випадках:

- невідповідність потенційного орендаря вимогам статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна»;

- невиконання потенційним орендарем умов та вимог інформаційного повідомлення;

- не подано документи або відомості, обов’язкове подання яких було передбачено в інформаційному повідомленні;

- відмови від підписання договору оренди та акту приймання-передачі;

- подано неправдиві відомості про себе;

- не здійснено, у встановлені терміни, розрахунки з організатором, які були визначені в інформаційному повідомленні;

- наявність інформації про факти порушення кримінальних справ, ознак здійснення незаконного підприємництва потенційним орендарем, які можуть вплинути на визнання договору оренди недійсним;

- наявність боргів за оренду майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади, по діючих та припинених договорах оренди.

Реквізити та засоби платежу

Реквізити для перерахування потенційним орендарем авансового внеску та орендних платежів:

Одержувач: Комунальне підприємство «Тернопільський міський стадіон»  

 Код ЄДРПОУ: 23590837

Поточний рахунок (UAH) IBAN: UA163052990000026002013305920

Банк:  ПАТ КБ «Приватбанк» в м. Тернопіль

Платник ПДВ, ІПН: 235908319185,

№ свідоцтва: 2119184500186

Додаткова інформація

Веб-сторінка адміністратора електронної торгової системи (ЕТС), на якій наводяться Переліки авторизованих електронних майданчиків з посиланням на їх веб-сторінки і з якими адміністратор уклав відповідний договір, доступні за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2