Запрошення до участі у тендері: «Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернопіль, Україна – Етап 2. Програма розвитку муніципальної інфраструктури»

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

(ЗАКУПІВЛЯ РОБІТ)

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернопіль, Україна – Етап 2

Лот №1: Глибока термомодернізація закладів дошкільної освіти (ясел-садків) №14, 17 і 23

Лот №2: Глибока термомодернізація закладів дошкільної освіти (ясел-садків) №20, 33 і 36

Лот №3: Глибока термомодернізація закладів дошкільної освіти (ясел-садків) №19, 37 і загальноосвітньої середньої школи № 25

Лот №4: Глибока термомодернізація закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №38, загальноосвітньої середньої школи – економічного ліцею №9 ім. І. Блажкевич

Лот №5: Глибока термомодернізація загальноосвітньої середньої школи – правового ліцею №2, спеціалізованої школи №7 з поглибленим вивченням іноземних мов

Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-TER-034-2 

Відповідно до Фінансової угоди FI № 81.425 між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), ратифікованої Законом України № 975-VIII від 03.02.2016, Україна залучає позику від ЄІБ для реалізації проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (далі – ПРМІУ).

Тернопільська міська рада (далі «Замовник») у рамках ПРМІУ залучає частину позики на реалізацію субпроекту «Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м.Тернопіль» і має намір використати частину цих коштів на оплату робіт підрядника (підрядників), для закупівлі яких публікується це оголошення. Роботи виконуватимуться відповідно до Стандартних умов контракту Світового банку для малих робіт (2015 р.)

Обсяг робіт підрядника/підрядників включатиме розробку проектної документації, виконання будівельних робіт та усунення будь-яких дефектів, закупівлю та доставку установок, обладнання та матеріалів, монтаж, введення в експлуатацію виконаних робіт з термомодернізації будівель дитячих садків та середніх шкіл м.Тернопіль. Підрядник повинен впровадити заходи з енергоефективності, а також виконати інші роботи, необхідні для отримання експертної оцінки, зокрема сертифікату енергоефективності не нижче класу С, а також роботи, що включені до відомостей обсягів робіт, та будь-які інші роботи, які можуть знадобитися. Очікувана тривалість робіт – 30 місяців.

Закупівля робіт виконується відповідно до «Посібника із закупівель для проектів, що фінансуються ЄІБ», доступного в Інтернеті за адресою https://www.eib.org/en/publications/guide-to-procurement.

Фірми, включаючи спільні підприємства, консорціуми чи асоціації (СПКА) та їхніх окремих членів, які походять з усіх країн світу, мають право брати участь у тендері. Фірма або член СПКА може брати участь лише в одному тендері, окремо або як партнер у СПКА. Однак це не обмежує включення одних і тих же субпідрядників до кількох тендерних пропозицій. Державні суб'єкти господарювання в Україні мають право на участь лише у тому випадку, якщо зможуть підтвердити, що вони (i) є юридично та фінансово автономними, (ii) діють згідно з принципами комерційного права та (iii) є незалежними установами від Замовника. У випадку СПКА, усі партнери СПКА несуть солідарну відповідальність за свою спільну тендерну пропозицію.

Учасники тендеру повинні надати Забезпечення тендерної пропозиції або Декларацію про забезпечення тендерної пропозиції у сумі та на основі форм, включених до тендерної документації.

Більш детальну інформацію наведено у тендерній документації, доступній безкоштовно за письмовим запитом на електронну адресу Замовника, зазначену нижче.

Пропозиції мають бути підготовлені та подані англійською мовою відповідно до вимог та за формами, наведеними у тендерній документації, за вказаною нижче адресою, не пізніше 11:00 за місцевим часом 8 листопада 2022 року:

Тернопільська міська рада

До уваги: Павла Савечка, заступника керівника групи реалізації проекту (ГРП)

Поштова адреса: вул. Коперника, 1, 2-й поверх, кабінет 209

Місто: Тернопіль

Поштовий індекс: 46001

Електронна адреса: 3-ter-034@ukr.net  

Телефон: +380 (0352) 52 58 33