Оголошення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

АТ «Укрзалізниця» (юридична адреса 03150, м. Київ, вул. Єжи Ґедройця, буд. 5)

має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для промислового майданчика. Основним видом діяльності майданчика є надання транспортних послуг, послуг зв’язку, виконання робіт з технічного обслуговування, експлуатації і ремонту автоматики.

Будинок зв’язку Тернопіль Виробничий структурний підрозділ  «Тернопільська дистанція сигналізації і зв’язку» регіональної філії «Львівська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» розташований за адресою 46003, Тернопільська обл., Тернопільська міська громада, м. Тернопіль, вул. Глиняна, 4 та оточений з пн., зх. та сх. – дорогою та житловою забудовою, з пд. – житловою забудовою. Найближча відстань від джерел викидів до житлових забудов становить 30 м. На території майданчика розташовані дизель-генератори та заточувальний верстат. В результаті виробничої діяльності в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (мікро-частинки та волокна), діоксид азоту NOх, оксид вуглецю СО, оксид діазоту N2O, метан CH4, НМЛОС та сірки діоксид SOx. Кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає: 0,5 т/рік.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від майданчика не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони. Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом місяця з дати подачі повідомлення в місцеві засоби масової інформації Тернопільською обласною військовою адміністрацією за адресою: 46021, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8; тел. (0352) 25-95-93, e-mail: eco_ter@eco.te.gov.ua