Інформація про зміну граничного тарифу на виробництво теплової енергії товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло»

Про встановлення граничного тарифу

на виробництво теплової енергії товариству

з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло»

 

Розглянувши подані товариством з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло» розрахунки, підготовлені відповідно до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 р. № 869 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 р. № 291) «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», керуючись Законом України «Про теплопостачання», відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення тарифної комісії, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло» граничний тариф на виробництво теплової енергії на рівні 1 213,12 грн за 1 Гкал (без ПДВ).

2.Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло» структуру граничного тарифу на виробництво теплової енергії - згідно із структурою, затвердженою наказом управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології від ________ квітня 2021 року № ____________ «Про затвердження структури граничного тарифу на виробництво теплової енергії товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло»» (додається).

3.Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №917 від 28.11.2018р. «Про встановлення граничного тарифу на виробництво теплової енергії товариству з обмеженою відповідальністю «Тернопільтепло»» вважати таким, що втратило чинність.

4.Рішення набирає чинності з 1 травня 2021 року.

5.Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ опублікувати дане рішення на офіційному сайті міської ради.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Владислава Стемковського.