ПРОТОКОЛ № 1 засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад вчителя української мови та літератури

ПРОТОКОЛ № 1

засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу

на заміщення вакантних посад вчителя української мови та літератури

Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16

імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради

Тернопільської області

 

10.01.2020р.                                                                                                    13.00 год.

ПРИСУТНІ:

Балящук Марія Михайлівна – заступник директора школи з навчально-виховної роботи, голова комісії;

Соловей Оксана Михайлівна – вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, звання «Вчитель-методист», секретар комісії;

Члени комісії:

Іванюк Тетяна Михайлівна – практичний психолог;

Сампара Ніна Василівна – голова профспілкового комітету школи;

Федун Галина Павлівна – заступник директора з навчально-виховної роботи ТКМЦ   управління освіти і науки Тернопільської міської ради;

Івахів Мирон Володимирович – голова ради школи від батьківської громадськості.

Відсутні:

Місько Володимир Володимирович –депутат Тернопільської міської ради;

 

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 1. Розгляд заяви претендента та поданих нею документів на відповідність установленим законодавством вимогам для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя української мови та літератури у Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області.

2. Погодження кандидатури на заміщення вакантної посади учителя української мови та літератури.

1. СЛУХАЛИ: голову конкурсної комісії Балящук М.М., яка ознайомила присутніх з п.2 п.п.2.3 (абз.2) «Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади учителя української мови та літератури у Тернопільської загальноосвітньої школи I-III  ступенів №16 імені Володимира Левицького Тернопільської міської ради Тернопільської області. Відповідно до якого під час навчального року директор школи у виняткових випадках має право приймати на роботу педагогічних працівників без конкурсу, але за погодженням конкурсної комісії. Марія Михайлівна сказала, що станом на сьогоднішній день у школі наявна одна вакантна посада: учителя української мови та літератури. На розгляд конкурсної комісії поступила заява від Січкоріз Валентина Михайлівна про бажання взяти участь у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади вчителя української мови та літератури. Голова комісії перерахувала подані претендентом документи для участі у конкурсі та зазначила, що всі вони відповідають вимогам Положення про порядок проведення конкурсного відбору.

УХВАЛИЛИ: інформацію голови комісії взяти до уваги.

  1. СЛУХАЛИ: голову конкурсної комісії Балящук М.М., яка запропонувала членам комісії проголосувати за погодження кандидатури Січкоріз В.М. на посаду вчителя української мови та літератури.

 

ГОЛОСУВАННЯ: 

Січкоріз Валентина Михайлівна – 6 голосів.

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Погодити кандидатуру Січкоріз В.М. на посаду вчителя української мови та літератури.
  2. Рекомендувати директору школи Базуновій Р.Р. призначити Січкоріз В.М. на посаду вчителя української мови та літератури.

 

Голова комісії                                                          __________ М.М.Балящук

 Заступник голови комісії                                       __________О.М.Соловей

 Члени комісії:                                                                                                          

__________ Т.М.Іванюк

__________ Н.В.Сампара

__________ Г.П.Федун

__________ М.В.Івахів