Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Конкурс на одержання субгранту для реалізації програми «Міні-фермерство для молоді у сільській місцевості»

Програма АГРО запрошує подавати заявки на одержання субгранту для реалізації програми «Міні-фермерство для молоді у сільській місцевості».

Програма розглядає можливість надання субгрантів українським приватним чи недержавним підприємствам або бізнес-асоціаціям, що спеціалізуються на підтримці розвитку фермерських та соціальних програм у бізнесі та сільському господарстві, для сприяння економічного розвитку та підвищення добробуту сільських громад в Україні шляхом розвитку та впровадження програми заохочення профорієнтації у сільському господарстві та для молоді з особливими потребами (з особливим акцентом на залученні молоді з малозабезпечених сімей, сиріт, дітей та молоді з інвалідністю у сільській місцевості).

Цілі цього субгранту:

  • налагодити співпрацю між місцевими фермерами, навчальними закладами та установами соціальних служб для просування сільськогосподарських професій та фермерського господарства серед молоді з особливими потребами як способу працевлаштування та самозайнятості в сільській місцевості;
  • сприяти можливостям навчання та отримання практичних знань у місцевих фермерських господарствах та залученню недостатньо представлених груп населення, таких як діти старше 14 років та молодь із малозабезпечених сімей, сироти, діти та молодь з обмеженими можливостями, які перебувають у спеціальних закладах , усиновлені в прийомних сім’ях або перебувають у сім’ях, що мають складні життєві обставини, зацікавлені у сільськогосподарському виробництві;
  • залучати органи місцевого самоврядування до поширення найкращих практик співпраці між місцевими фермерами та соціальними установами в об’єднаних громадах по всій Україні.

Технічне завдання було змінено. Всі зміни в документі виділені жовтим кольором. Повний опис технічного завдання дивіться за посиланням https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2020/12/AGRO-RFA-18_mini-farming_Amended_1_final.pdf

Додатки можна завантажити за посиланням. https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2020/12/Annexes_RFA-18.zip

 

Проект АГРО проведе передзаявочний on-line семінар 19 січня 2021 р. з 12.00 до 13.30 години за київським часом. На адресу agro.subawards@chemonics.com на ім’я Ігоря Лазаренка, менеджера відділу субгрантів, з посиланням на RFA № 18, необхідно надсилати:

  • усі питання щодо цього ЗПЗ просимо не пізніше 18:00 за місцевим часом 21 січня 2021 р.
  • заявку на участь у передзаявочному семінарі (вказати номер RFA або назву програми), надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 14 січня 2021 р. 
  • заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 29 січня 2021 р. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам, розглядатися не будуть.

Детальна інформація за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-na-oderzhannya-subhrantu-dlya-realizatsiji-prohramy-mini-fermerstvo-dlya-molodi-u-silskij-mistsevosti