Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Конкурс з протидії пандемії «Людяність та взаємодопомога»

Відповідаючи на глобальні виклики пандемії COVID-19, у березні Міжнародний фонд «Відродження» оголосив довготривалий Конкурс «Людяність і взаємодопомога».

За весь час було підтримано понад 100 проєктів на загальну суму 13,5 млн гривень.

(!) Запрошуються усі, хто своїми важливими справами допомагає долати наслідки пандемії COVID-19, подаватись на останню хвилю конкурсу.

Дедлайн2 листопада 2020 р.

Мета конкурсу – підтримка громадських ініціатив, які спрямовані на посилення солідарності, самозарадності та взаємодопомоги в українському суспільстві під час пандемії COVID-19.

Максимальна сума гранту становить 250 000 грн, середній розмір гранту – 150 000 грн.

Подавати заявки можуть громадські організації, громадські спілки, благодійні фонди, зареєстровані у будь-якому регіоні України. Неформальні волонтерські ініціативи, органи місцевого самоврядування та релігійні громади можуть брати участь у партнерстві з громадськими/благодійними організаціями/благодійними фондами. Прохання додати до заявки стислу інформацію про наявний досвід основних фахівців, залучених до проєкту.

Заявки можна подавати на такі категорії:

  • Допомога закладам охорони здоров’я та медичним працівникам. Мета: надання підтримки закладам охорони здоров’я та медичним працівникам, які безпосередньо задіяні у протидії пандемії SARS-CoV-19.
  • Самозарадність вразливих груп. Мета: Підтримка і розвиток самозарадності й опірності представників вразливих груп і вразливих громад в умовах поширення COVID-19 в Україні та протидія її прогнозованим соціально-економічним наслідкам.
  • Повага до прав людини та доступне правосуддя. Мета: забезпечити громадський контроль за дотриманням принципів пропорційності, законності, мінімальної необхідності та тимчасовості обмежень прав людини і основоположних свобод в умовах боротьби та подолання наслідків епідемії.
  • Інформування та просвітництво. Мета: сприяти поширенню достовірної, науково обґрунтованої інформації, пов’язаною з протидією COVID-19
  • Подолання соціально-економічних наслідків. Мета – допомога у подоланні наслідків соціально-економічних наслідків пандемії COVID-19 в Україні для соціальних підприємств та вразливих груп людей

Кошти, надані Фондом в рамках проєкту, можуть бути використані винятково на:

  • проєктні заходи;
  • закупівлю товарів, витратних матеріалів, послуг, що відповідають критеріям вибраного лоту Конкурсу;
  • оплату праці персоналу організації та залучених фахівців;
  • послуги транспорту, зв’язку, які безпосередньо пов’язані з виконанням проєкту

Уся детальна інформація про умови конкурсу, заявників, а також куди надсилати заявку – на сайті.

Список переможців Конкурсу оголошуються на офіційному веб-сайті Фонду.

З усіма питаннями щодо конкурсу ви можете писати на pr@irf.ua або на фейсбук-сторінку Фонду.