Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

У Тернополі навчались нацгвардійці та працівники поліції

Спільні завдання, які виконують працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України, вимагають постійних удосконалень та навчань. Так, на базі Тернопільського районного управління поліції з гвардійцями 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України правоохоронці провели спеціальні навчання.

В основному до них були залучені ті військовослужбовці, які виконують завдання з охорони громадського порядку та проходять службу у патрульному підрозділі батальйону.

Як зазначив заступник начальника районного управління поліції Іван Рибчак, основною метою заходу є обговорення спільних дій під час патрулювання містом, чи при проведенні профілактичного відпрацювання та припиненні адмінправопорушень.

«Під час занять ми обговорили різні ситуації, з якими гвардійці стикаються у роботі, - розповідає командир взводу патрульної роти батальйону лейтенант Назар Чорній. – Саме під час таких спільних навчань та обговорень ми підвищуємо рівень підготовленості військових нарядів до ефективнішого несення служби з охорони громадського порядку».

Аліна Новікова