Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Ансамбль Національної гвардії виступав перед тернополянами

У місті Тернополі, у обласній філармонії, дав концерт Академічний ансамбль Національної гвардії України. Артисти зібрали повну залу глядачів, які отримали дійсно надзвичайно позитивний заряд емоцій. Серед усіх були і строковики 2 батальйону 2 Галицької бригади, військовослужбовці за контрактом, офіцери та їх родини.

Заслужені артисти України Влада Зайцева, Юлія Лебецька та Олексій Похвала виконували сучасні та патріотичні пісні. Запальні артисти не обмежились лише сценою: співали та танцювали разом з публікою. Ще більшого драйву у залі додавали балет та хор.

«Навіть не очікував, що все буде настільки енергійно та весело, - розповідає заступник командира батальйону майор Анатолій Якобчук. – Дуже сучасний та прогресивний колектив, який вміє подарувати свято та може достукатись до кожного слухача. Думаю, тернополянам, які були тут присутні, надзвичайно сподобалось».

Загалом творчий колектив нараховує 120 учасників: солісти, балетна трупа, оркестр. Ансамбль постійно гастролює Україною, дає концерти у найвіддаленіших куточках нашої країни і часто буває на сході країни.

Аліна Новікова