Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Профорієнтаційні послуги тепер надаються онлайн

Умови карантину вимагають нових підходів до роботи служби зайнятості. Оскільки, всі профорієнтаційні послуги для безробітних та шукачів роботи переведенні у онлайн- режим, впроваджуються нові форми дистанційної роботи.

24 квітня 2020 року Анатолій Чорній, фахівець з профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, провів пілотний онлайн-вебінар для безробітних на тему: «Підготовка до співбесіди з роботодавцем (в т.ч. у режимі Skype)». Сучасні цифрові технології та Інтернет дозволили поспілкуватися з клієнтами служби зайнятості, надати їм корисні поради щодо оволодіння навичками підготовки до співбесіди та прийомами самопрезентації.   

Планується і надалі проведення таких онлайн-вебінарів: «Сучасні джерела пошуку роботи», «Підготовка резюме»,  «Використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій», «Планування власної справи та підготовка до відкриття власного бізнесу».

 Щоб взяти в них участь, потрібно зателефонувати Вашому кар’єрному раднику або звернутися до фахівця з профорієнтації для узгодження дати та часу.

Слідкуйте за нашими анонсами