Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Жителі області отримують інформацію з пенсійних питань під час прямих телефонних ліній

Спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області продовжують надавати громадянам кваліфіковані роз’яснення щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні у телефонному режимі. Відбулися чергові прямі телефонні лінії для жителів Лановецького, Підволочиського, Теребовлянського та Тернопільського районів.

Із запитаннями до фахівців сервісних центрів звернулися пенсіонери та інші категорії населення. Найбільше звернень поступило щодо перерахунку пенсій з 01 грудня 2020 року у зв’язку із зміною соціальних стандартів та умов призначення пенсії у наступному році. Чимало дзвінків надійшло з питань оформлення одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Окрім того, спеціалісти Фонду поінформували дозвонювачів про функціонування вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток «Пенсійний фонд», за допомогою якого усі зареєстровані користувачі мають можливість у режимі онлайн відстежувати інформацію щодо суми призначеної пенсії, перерахунку пенсійних виплат та зарахованого страхового стажу у зручному форматі мобільних пристроїв.

 

 

 

 

Головне управління
Пенсійного фонду України
в Тернопільській області

 

 

24.12.2020р.