Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Оголошення про проведення тендеру в рамках «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України», що фінансується за рахунок коштів позики Європейського інвестиційного банку

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОДНОМУ ВІДКРИТОМУ ТЕНДЕРІ

(ЗАКУПІВЛЯ РОБІТ)

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернопіль, Україна – Етап 2

Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-TER-034-2

Відповідно до Фінансової угоди FI № 81.425 між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), ратифікованої Законом України № 975-VIII від 03.02.2016, Україна має можливість залучити позику від ЄІБ для реалізації проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (далі – ПРМІУ).

Тернопільська міська рада (далі «Замовник») має намір використати частину фінансування у рамках ПРМІУ на оплату кваліфікованому підряднику за виконання комплексної термо-модернізації будівель обраних громадських закладів освіти у м.Тернопіль.

Обсяг робіт підрядника включатиме розробку проектної документації, виконання будівельних робіт та усунення будь-яких дефектів, закупівлю та доставку установок, обладнання та матеріалів, монтаж, введення в експлуатацію виконаних робіт з термомодернізації на окремих будівлях у м.Тернопіль. Підрядник повинен впровадити заходи з енергоефективності, а також виконати інші роботи, необхідні для отримання експертної оцінки, а також роботи, що включені до відомостей об’ємів робіт, та будь-які інші роботи, які можуть знадобитися. Очікувана тривалість робіт – 30 місяців.

Закупівля робіт виконується відповідно до «Посібника із закупівель для проектів, що фінансуються ЄІБ», доступного в Інтернеті за адресою https://www.eib.org/en/publications/guide-to-procurement .

Фірми, включаючи спільні підприємства, консорціуми чи асоціації (СПКА) та їхніх окремих членів, які походять з усіх країн світу, мають право брати участь у тендері. Фірма або член СПКА може брати участь лише в одному тендері, окремо або як партнер у СПКА. Однак це не обмежує включення одних і тих самих субпідрядників до кількох тендерних пропозицій. Державні суб'єкти господарювання в Україні мають право на участь лише у тому випадку, якщо вони зможуть підтвердити, що вони (i) є юридично та фінансово автономними, (ii) діють згідно з принципами комерційного права та (iii) не є незалежними установами від замовника. У випадку СПКА партнери СПКА несуть солідарну відповідальність за свою спільну тендерну пропозицію.

Учасник тендеру повинен подати разом із своєю тендерною пропозицією оригінал гарантії тендерної пропозиції на основі форми, включеної до тендерної документації. Сума гарантії повинна становити не менше 200 000 євро (двісті тисяч євро) або еквівалентну суму в українській гривні, визначену за офіційним курсом, встановленим Національним банком України (www.bank.gov.ua) на дату двадцять вісім (28) днів до закінчення терміну подання тендерних пропозицій.

Більш детальну інформацію наведено у тендерній документації, доступній безкоштовно за письмовим запитом на електронну адресу Замовника, зазначену нижче. Тендерні пропозиції готуються та подаються відповідно до вимог, процедур та форм, передбачених тендерною документацією.

Пропозиції мають бути підготовлені та подані англійською мовою відповідно до вимог та за формами, наведеними у тендерній документації, за вказаною нижче адресою, не пізніше 11:00 за київським часом 4 листопада 2021 року:

Тернопільська  міська рада

До уваги: Павла Савечка, заступника керівника групи реалізації проекту (ГРП)

Поштова адреса: вул. Коперника, 1, другий поверх, кімната 209

Місто: Тернопіль

Поштовий індекс: 46001

Електронна адреса: 3-ter-034@ukr.net 

Телефон: +38 (0352) 52 58 48