Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Запрошення до участі у міжнародному тендері програма розвитку муніципальної інфраструктури України

 

Запрошення до участі у міжнародному тендері

програма розвитку муніципальної інфраструктури України

Назва: Програма розвитку муніципальної інфраструктури України - Глибока термомодернізація будівель закладів освіти м. Тернопіль, Україна – Етап 1

Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-TER-034-1 

Відповідно до Фінансового угоди FI № 81.425 між Україною та ЄІБ, ратифікованої Законом України № 975-VIII від 03.02.2016, Україна має можливість залучити позику від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) для реалізації проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (далі – ПРМІУ).

Тернопільска міська рада (далі «Замовник»)в рамках ПРМІУ залучає частину позики для реалізації субпроекту «Термомодернізація громадських будівель (шкіл, дитячих садків) у місті Тернопіль» і має намір використати частину цих коштів на оплату робіт відповідно до положень контракту, який є частиною тендерної документації.

Роботи включатимуть термомодернізацію декількох будівель (дитячих садків, шкіл, навчальних комплексів), розташованих у різних районах м.Тернополя, Україна, які розподілені на два лоти різного розміру.

Закупівля робіт виконується відповідно до «Посібника із закупівель для проектів, що фінансуються ЄІБ», доступного в Інтернеті за адресою https://www.eib.org/en/publications/guide-to-procurement .

Учасником торгів може бути фізична особа, приватна організація, державна установа або будь-яка комбінація таких організацій у формі спільного підприємства, консорціуму або асоціації (JVCA).

Право брати участь у тендері на даний контракт мають фірми, походженням з усіх країн світу.,

У випадку JVCA партнери JVCA несуть солідарну відповідальність за їхню спільну тендерну пропозицію. Фірма або член JVCA може брати участь лише в одній тендерній пропозиції на контракт, як окремо, так і в якості партнера JVCA. Однак це не обмежує включення одних і тих самих субпідрядників у більш ніж одну тендерну пропозицію.

Державні підприємства в Україні мають право на участь в тендері лише в тому випадку, якщо вони можуть довести, що вони:

(i) є юридично та фінансово автономними;

(ii) діють за принципами комерційного права; і

(iii) не є залежними від замовника цього тендеру.

Обсяг робіт та відповідальність підрядника включатимуть проектування, монтаж, будівельні роботи, закупівлю або виготовлення, випробування, поставку, встановлення та введення в експлуатацію обладнання та об’єктів, очищення майданчика та будь-які інші роботи та послуги, включаючи надання посібника з експлуатації та технічного обслуговування, та навчання персоналу замовника, необхідного для проведення комплексної теплової модернізації таких будівель:

Лот 1 - ДНЗ№1, ДНЗ№2, ДНЗ№5, ДНЗ№6, ДНЗ№9, ДНЗ№10, ДНЗ№13, ДНЗ№16, ДНЗ№21, ДНЗ№22, ДНЗ№25, ДНЗ№26;

Лот 2 – Навчально-виховні комплекси №7, №32 та №35.

На всіх об’єктах підрядник повинен впроваджувати заходи з енергоефективності, а також виконати інші роботи, необхідні для отримання сертифікату державної експертизи, а також ті роботи, що входять до кошторису, та будь-які інші роботи, які можуть знадобитися.

Тривалість робіт становить 24 місяці по кожному лоту.

Учасники мають подавати свої тендерні пропозиції  відповідно до вимог, визначених в тендерній документації. Тендерні пропозиції повинні містити всі документи, форми та умови, що вимагаються Тендерною документацією, включаючи технічні пропозиції та таблиці цін. Тендерні пропозиції необхідно подати до кінцевого терміну, зазначеного в Тендерній документації. Тендерні пропозиції мають залишатися чинними протягом 120 днів з кінцевого терміну подання пропозицій.

Учасник тендеру повинен надати свою тендерну пропозицію, оригінал тендерного забезпечення відповідно до форми, визначеної у тендерній документації, або в іншій подібній формі, погодженій із Замовником до подання тендерної пропозиції.

Учасник тендеру подає оригінали документів, що входять до тендерної пропозиції, в одному примірнику, як це описано в тендерній документації. Крім оригіналу документів тендерної пропозиції подається така кількість копій: дві (2) паперові копії та одна (1) відсканована копія оригіналу документів тендерної пропозиції на компакт-диску або флеш-носії даних у форматі PortableDocumentFormat (PDF) або іншому відповідному стандартному форматі. Тендерні пропозиції подаються поштою або особисто та мають містити оригінал та копії документів тендерної пропозиції в окремих закритих конвертах. Тендерні пропозиції підписуються особою, уповноваженою на підписання від імені учасника.

Під час підготовки своїх тендерних пропозицій учасники повинні ознайомитися з усіма інструкціями, формами, умовами контракту, вимогами та іншою інформацією, представленою в тендерній документації. Ненадання всієї інформації або документації, що вимагається тендерною документацією, може призвести до відхилення тендерної пропозиції.

Тендерні пропозиції повинні бути підготовлені англійською мовою та подані не пізніше 15:00 за місцевим часом 5 березня 2021 року.

Доступ до тендерної документації обмежений. Додаткову інформацію можна отримати за адресою:

Офіційна назва: Тернопільська міська рада

Поштова адреса: вул. Коперника, 1, поверх 2, кімната 209

Місто: Тернопіль

Поштовий індекс: 46001

Країна: Україна

Контактна особа: Павло Савечко, заступник голови ГРП

Електронна адреса: gkge@ukr.net

Телефон: +38 (0352) 52 58 48

Тендерні пропозиції та/чи запити на участь у тендері повинні подаватися за вищезазначеною адресою.

Відкриття тендерних пропозицій поданих до зазначених вище дати та часу відбудеться у присутності представників учасників, які виявлять бажання відвідати процедуру, о 15:05 за місцевим часом 5 березня 2021 року за наступною адресою: Україна, 46001, Тернопіль, вул. Коперника 1, поверх 1, кімната 101.

Представники учасників матимуть можливість спостерігати за процесом переміщення поданих тендерних пропозицій від місця подання до місця проведення відкриття. Повноваження на участь у процедурі відкриття тендерних пропозицій від імені учасника має бути підтверджене відповідною довіреністю.

 

ОГОЛОШЕННЯ - ENG (ДОСТУПНО ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ)