Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Оголошення про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради оголошує конкурс з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі.

Метою проведення конкурсу є розвиток конкуренції, обмеження монополізму на ринку надання послуг з обслуговування майданчиків для паркування та вибір на конкурсних засадах юридичних та фізичних осіб – суб’єктів господарської діяльності, які спроможні впровадити новітні технології у систему організації паркування та забезпечити належну якість обслуговування мешканців та гостей міста Тернополя.

Організатором проведення конкурсу є виконавчий комітет Тернопільської міської ради (далі – організатор). Місцезнаходження організатора – м. Тернопіль, вул. Листопадова,5.

Об’єктами конкурсу визначено земельні ділянки – місця (майданчики) для паркування транспортних засобів, що згідно з рішенням міської ради відведені для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів.

Детальніша інформація про конкурс доступна ТУТ