Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Оголошення про проведення тендеру в рамках проекту «Розвиток муніципальної інфраструктури», що фінансується за рахунок коштів позики Європейського інвестиційного банку

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ТЕНДЕРІ

(КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ - ВІДБІР КОМПАНІЙ)

ПРОГРАМА РОЗВИТКУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

Нагляд за виконанням будівельних робіт з термомодернізації громадських навчальних закладів у м. Тернопіль, Україна

Ідентифікаційний номер: UMIP-OP-3-TER-034-4

 

Відповідно до Фінансового угоди FI № 81.425 між Україною та ЄІБ, ратифікованої Законом України № 975-VIII від 03.02.2016, Україна має можливість залучити позику від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) для реалізації проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (далі – ПРМІУ).

Тернопільска міська рада (далі «Замовник») в рамках ПРМІУ залучає частину позики для реалізації субпроекту «Термомодернізація громадських будівель (шкіл, дитячих садків) у місті Тернопіль» і має намір використати частину цих коштів на оплату послуг, для закупівлі яких публікується це запрошення.

Послуги включатимуть нагляд за проектуванням та виконанням будівельних робіт з комплексної термомодернізації громадських будівель підрядниками Замовника в рамках чотирьох договорів, включаючи, зокрема, наступне: нагляд за розробкою підрядниками проектно-кошторисної документації; аналіз та контроль виконання підрядниками програм виконання робіт, планів забезпечення безпеки, програм контролю якості, організації будівельного майданчику, планів екологічного та соціального управління (ПЕСУ); щоденний контроль робіт, що виконуються підрядниками, на відповідність проектній документації, вимогам до якості, умовам та специфікаціям договорів, а також контроль дотримання графіків; здійснення технічного нагляду протягом усього періоду виконання будівельних робіт та інші обов’язки, визначені у Запиті на подання пропозицій. Будівельні роботи, що є об’єктом послуг, виконуватимуться на кількох будівельних майданчиках, розташованих в межах адміністративної території міста Тернопіль. Очікувана тривалість послуг становить сорок три (43) місяці з можливістю подовження (та відповідного збільшення ціни договору) за умови подовження терміну виконання робіт, які є об’єктом послуг.

Замовник запрошує інжинірингові та консалтингові компанії (далі «Консультант») з достатнім досвідом, технічними та адміністративними можливостями та кваліфікованим персоналом подавати технічні та фінансові пропозиції Замовнику. Консультанти можуть об’єднуватись з іншими фірмами у формі спільного підприємства, консорціуму, асоціації або на правах підрядник-субпідрядник для підвищення рівня своєї кваліфікації. ЄІБ дозволяє консультантам (включаючи об’єднання та їх окремих членів) з усіх країн світу пропонувати консультаційні послуги.

Відбір консультанта здійснюватиметься за відкритою процедурою за критеріями якості та вартості (найбільш економічно вигідна пропозиція) відповідно до правил, визначених Посібником з закупівель для проектів, що фінансуються ЄІБ, в редакції від вересня 2018 року (https://www.eib.org/en/publications/guide-to-procurement).

Мовою цієї процедури відбору Консультанта є англійська мова.

Технічні та фінансові пропозиції мають бути підготовлені та подані на англійській мові відповідно до вимог та за формами, наведеними у Запиті на подання пропозицій, з терміном дії не менше 120 днів від кінцевого терміну подання пропозицій - 15:00 за місцевим часом 19 лютого 2020 року.

Подати заявку на отримання Запиту на надання пропозицій (безкоштовно) або отримати додаткову інформацію можна за наступною адресою:

 

Тернопільська міська рада

До уваги: Павло Савечко, заступник керівника ГРП

Поштова адреса: вулиця Коперника 1, 2-й поверх, кімната 209

Місто: Тернопіль

Поштовий індекс: 46001

Країна: Україна

Електронна адреса: gkge@ukr.net  

Телефон: +38(0352)52-58-48