Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Тернопільською міською радою здійснюється процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту містобудівної документації.

Відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Тернопільською міською радою здійснюється процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Львівська, межа території парку «Загребелля», вул. Бригадна, вул. Глибока Долина, вул. Тернопільська в м. Тернополі» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Відповідна інформація з даного питання розміщена 28.08.2020р. на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділах «Участь громадськості. Громадські обговорення та слухання» та «Містобудівна документація».

На підставі підпункту 6-1 пункту 5 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555, Тернопільська міська рада інформує про проведення громадських слухань з обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. Львівська, межа території парку «Загребелля», вул. Бригадна, вул. Глибока Долина, вул. Тернопільська в м. Тернополі» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку, які відбудуться 01.10.2020 року (початок о 12-00 год) в Українському домі «Перемога» за адресою бульв. Тараса Шевченка, 27.

З метою запобігання поширенню на території Тернопільської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, дотримання карантинних заходів та визначення орієнтовної кількості учасників, участь у громадських слуханнях можлива згідно з попередньою реєстрацією за телефоном 40-41-45 та за електронною адресою e-mail: arhtern@ukr.net, з зазначенням прізвища та ім’я, контактного номеру телефону, сфери зайнятості.

Реєстрація учасників, безпосередньо на громадських слуханнях, відбуватиметься відповідно до документу, який посвідчує особу та підтверджує місце реєстрації».

Окрім цього, просимо доручити забезпечити на вказану дату (01.10.2020 року, початок реєстрації об 11-30 год) приміщення для проведення громадських слухань в Українському домі «Перемога» за адресою бульв. Тараса Шевченка, 27.